Website Dominicus Amsterdam

Opdrachtgever Dominicus Amsterdam
Werkzaamheden Ontwerp logo en huistijl, Ontwerp website, Technische realisatie website


Dominicus Amsterdam website

Vraag

Dominicus Amsterdam is een grote vrijzinnige kerk­gemeen­schap in het hartje van Amsterdam. En natuurlijk heeft de Dominicus een website. Maar die is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een ondoordringbare wirwar van pagina’s. Informatie is lastig te vinden, soms zelfs onzichtbaar geworden. De technische staat van de site is verouderd en hij is niet goed op mobiele apparaten te raadplegen. Kortom, tijd voor een nieuw website! Maar eerst een huisstijl. Want die is er niet.

Resultaat

De Domninicuskerk is van oudsher een kerk die niet alleen diensten verzorgt, maar ook veel culturele evenementen organiseert en faciliteert. De Dominicus is ook niet alleen religieus, maar ook spiritueel. Bovendien houdt ze de blik op de wereld gericht en kijkt ze niet alleen naar binnen. Deze kenmerken zie je terug in de drie elementen van het vignet dat we ontwierpen: de cirkel, het kruis en het contrast. Alles opgebouwd met de vier ‘kwarten’ van een cirkel. Onder elkaar geplaatst doet het niet toevallig denken aan de drie Amsterdamse andreas­kruisen. De kleuren vertellen ook elk een deel van het verhaal. Van betrouwbaar donkerblauw, via de energie en kracht van het rood naar het violet van de vergeestelijking.

Het resultaat is een uitgesproken en eigenzinnige huisstijl. De website oogt eenvoudig, maar biedt op een overzichtelijke manier plek aan veel informatie.

Bezoek de website van Dominicus Amsterdam

Bekijk meer websites

Dominicus Amsterdam website
Dominicus Amsterdam website
Dominicus Amsterdam website

Een website of digitale nieuwsbrief nodig?

We helpen je graag met advies over de navigatiestructuur en indeling, ontwerp en het maken van een WordPress website, basis SEO, technisch onderhoud, content strategie en -beheer voor website, nieuwsbrief en sociale media, templates voor digitale nieuwsbrieven en mailings.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.