Website Debatterij

Opdrachtgever Debatterij
Werkzaamheden Ontwerp logo en website en Technische realisatie


Website Debatterij

Vraag

Kinderen zijn niet de doelgroep van deze website, dat zijn leerkrachten en educatief medewerkers. Maar dat Esther Didden met haar Debatterij filosofie-, speech- en debatlessen organiseert voor kinderen en jongeren, moest wel in één oogopslag duidelijk zijn. De wens was een heldere en strakke website zonder te veel afleiding.

Resultaat

De jeugdige deelnemers aan de lessen en workshops inspireerden ons wel tot de keuze voor uitgesproken kleuren en het speels draaiende elementje in het logo: twee halve cirkeltjes die af en toe 360 graden draaien.

De letters van het logo zijn speciaal ontworpen voor Debatterij en zijn de uitdrukking van aanscherpen, verhelderen en bijslijpen van standpunten en gedachten. Precies dat wat je via debatteren, filosferen en speechen bereikt.

Bezoek de website van Debatterij

Bekijk meer websites

Website Debatterij
Website Debatterij
Website Debatterij

Een website of digitale nieuwsbrief nodig?

We helpen je graag met advies over de navigatiestructuur en indeling, ontwerp en het maken van een WordPress website, basis SEO, technisch onderhoud, content strategie en -beheer voor website, nieuwsbrief en sociale media, templates voor digitale nieuwsbrieven en mailings.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.