Herpositionering Teal

Opdrachtgever Teal
Werkzaamheden Concept, Ontwerp, Technische realisatie


Website Teal

Vraag

“Ik schaam me echt voor mijn website!” Die horen we niet vaak, maar duidelijk was dat er dringend wat moest gebeuren. Want ja, websites kunnen best lang meegaan, maar wel als de basis goed is en ze goed onderhouden (kunnen) worden. De website van Teal stamde uit de begintijd van het bedrijf in 2014. Inmiddels was ook de focus wat verschoven naar meer executive coaching en leiderschapsontwikkeling. Dus er was werk aan de winkel.

Resultaat

We hielpen met het helder krijgen van de juiste positionering en aanbod. Want die waren zeer bepalend voor de uiteindelijke website. Zowel inhoudelijk als qua indeling en uitstraling.

We adviseerden ook om in de website meer gebruik te maken van eigen foto’s, minder van stockbeelden die je te vaak hebt gezien in de context van coaching.

Het logo van Teal onderging een restyling. De belangrijkste wijziging betreft de kleuren: van veelkleurig naar één stevige kleur, ‘teal’, een verzadigde groen die we aanvulden met een eigentijdse warme oranje-gelige kleur. Zakelijk ingetogen, maar wel met een persoonlijk, menselijk tintje. Precies wat je wenst voor een executive coach.

Bezoek de website van Teal

Bekijk meer websites

Website Teal
Website Teal
Website Teal

Een website of digitale nieuwsbrief nodig?

We helpen je graag met advies over de navigatiestructuur en indeling, ontwerp en het maken van een WordPress website, basis SEO, technisch onderhoud, content strategie en -beheer voor website, nieuwsbrief en sociale media, templates voor digitale nieuwsbrieven en mailings.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.