Boek

Voor uitgevers en mensen die in eigen beheer boeken uitgeven, ontwerpen we boeken met aansprekende, pakkende en opvallende covers. En door een doordachte vormgeving van het binnenwerk vinden lezers moeiteloos hun weg.

Je kunt bij De Zagerij terecht voor:

  • redactionele ondersteuning voor je boekconcept
  • visueel concept en basisontwerp voor je boek
  • ontwerp en vormgeving omslag (cover, rug en achterkant)
  • vormgeving en opmaak van de pagina’s
  • illustraties
Boek protect/perform

Jubileumboek Protect/Perform

Na vijftien jaar choreografieën maken, is de tijd rijp voor – onder meer – een jubileumboek. Maar wát voor boek? De afsluiting van een periode? Een vooruitblik? Een thematisch of chronologisch overzicht? In het maakproces van Protect/perform hebben onze redactionele input en de vormgeving een belangrijke bijdrage geleverd aan het eindresultaat.

Yvonne van Galen - Illustraties

Autobiografie Dit is mijn leven

Yvonne van Galen schreef een rauw en persoonlijk boek dat wij illustreerden. In de illustraties speelt suggestie een belangrijke rol: niet al te gedetailleerd en precies zonder dat het decoratief wordt. Zo blijft er genoeg ruimte voor eigen interpretatie van de lezer.

Zelfhulpboek Ik heb de tijd

Time management op basis van de Zen-filosofie vraagt om heldere en ingetogen vormgeving. Het boek verscheen in 2013, werd verkozen tot beste Spirituele boek van het jaar. Inmiddels beleefde het zijn elfde druk en zijn er meer dan 10.000 exemplaren van verkocht.

ADHD gids

Gids ADHD, een update

Tot leven brengen van onderzoeks­uitkomsten waaruit blijkt dat een bepaalde behandeling niet werkt. In feite zijn die resultaten net zo waardevol als bewijs met een positieve uitkomst, maar al te vaak worden ze niet naar buiten gebracht. Een afwisselende vormgeving, geeft de resultaten de aandacht die ze verdienen.

Boek laten maken?

Je kan bij ons terecht voor redactionele ondersteuning voor je boekconcept, een visueel concept en basisontwerp, ontwerp van de omslag, vormgeving en opmaak van de pagina’s en illustraties.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.