Boek

Voor uitgevers en mensen die in eigen beheer boeken uitgeven, ontwerpen we boeken met aansprekende, pakkende en opvallende covers. En door een doordachte vormgeving van het binnenwerk vinden lezers moeiteloos hun weg.

Je kunt bij De Zagerij terecht voor:

  • redactionele ondersteuning voor je boekconcept
  • visueel concept en basisontwerp voor je boek
  • ontwerp en vormgeving omslag (cover, rug en achterkant)
  • vormgeving en opmaak van de pagina’s
  • illustraties
WArd/waRD - boek protect/perform

Jubileumboek Protect/Perform

Na vijftien jaar choreo­grafieën maken, is de tijd rijp voor een jubileumboek. Maar wát voor boek? In het maak­proces van Protect/perform hebben onze redactionele input en de vormgeving een belangrijke bijdrage geleverd aan het eindresultaat.


Paul Loomans

Zelfhulpboek Ik heb de tijd

Time management op basis van de Zen-filosofie vraagt om heldere en ingetogen vormgeving. Het boek werd in 2013 verkozen tot beste Spirituele boek van het jaar. Inmiddels beleefde het zijn elfde druk en zijn er meer dan 10.000 exemplaren van verkocht.


Holland Opera

Een kwart eeuw jeugdopera

Mijlpalen moet je niet ongemerkt voorbij laten gaan, die moet je vieren! Met een kloek jubileumboek bijvoorbeeld met afwisselend terugblikken, interviews, verhalen, anekdotes en veel foto’s.


Klei - Decotechnieken

Handzaam doe-boek

Stap voor stap uitleggen welke techniek je als keramist gebruikt om je werk te decoreren. Dat is ‘Decoratie­technieken’. Een rubriek in een magazine werd een boek met 34 inspirerende manieren om keramisch werk te decoreren.


VU Amsterdam - ADHD

Gids ADHD, een update

Tot leven brengen van onder­zoeks­uitkomsten waaruit blijkt dat een bepaalde behandeling niet werkt. In feite zijn die resultaten net zo waardevol als bewijs met een positieve uitkomst, maar al te vaak worden ze niet naar buiten gebracht. Een afwisselende vormgeving, geeft de resultaten de aandacht die ze verdienen.

Boek laten maken?

Je kan bij ons terecht voor redactionele ondersteuning voor je boekconcept, een visueel concept en basisontwerp, ontwerp van de omslag, vormgeving en opmaak van de pagina’s en illustraties.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.