Handzaam doe-boek

Opdrachtgever Stichting Klei & Hobby
Werkzaamheden Visueel concept, Ontwerp en opmaak, Drukwerkbegeleiding


De kunst van het decoreren

Vraag

Decoratietechnieken was een langlopende rubriek in Keramisch Magazine KLEI waarin keramisten in gefotografeerde en beschreven stappen vertellen hoe ze hun werk decoreren. Deze rubriek liep uiteindelijk zo lang dat er na deel 1 genoeg materiaal was voor een tweede deel.

Resultaat

Een tweede deel geeft je ook de mogelijkheid om een verbeterde versie te maken! Bevatte deel 1 nog een Nederlandse en een Engelse tekst, het tweede deel was alleen in het Nederlands, dus kon een stuk ruimer opgezet worden met meer ruimte voor de foto’s.

Het omslag van deel 1 was eigenlijk net iets te slap voor het lijvige (en dus behoorlijk zware) binnenwerk, dus pasten we de dikte van het papier én vouwwijze van het omslag aan. We handhaafden de praktische bindwijze met de wire-o.

Alles bij elkaar werd het een meer dan waardige opvolger met opnieuw 34 (!) inspirerende manieren om keramisch werk te decoreren.

Bekijk meer boeken

De kunst van het decoreren
De kunst van het decoreren

Boek laten maken?

Je kan bij ons terecht voor redactionele ondersteuning voor je boekconcept, een visueel concept en basisontwerp, ontwerp van de omslag, vormgeving en opmaak van de pagina’s en illustraties.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.