Magazine

Wil je een tijdschrift maken dat collega’s, jouw doelgroep of je relaties écht waarderen? Is je personeelsblad of relatiemagazine aan een restyle toe? Wij zijn ervaren bladenmakers die niet alleen vormgeven, maar ook meedenken met de redactie en de afdeling communicatie.

Je kunt bij De Zagerij terecht voor:

  • advies over de inzet van een magazine om je identiteit inhoudelijk én visueel te versterken
  • bladanalyse
  • opstellen en bewaken van je bladformule
  • restyling van je tijdschrift
  • art directie en basisontwerp
  • vormgeving van edities
  • beeldredactie
De Klooster

Relatiemagazine de Klooster

We begeleidden de over­gang van een activiteiten­agenda naar een echt magazine. We hielpen de redactie van de Kloosterkerk in Den Haag met blad­formule, invals­hoeken voor artikelen en gaven vorm aan dit jaarlijkse inspirerende magazine.

Personeelsblad Beter!

Personeelsblad Beter!

Binnen de grenzen van een gegeven huisstijl zochten we naar een nieuwe vorm voor het personeelsblad voor het HMC, Den Haags grootste ziekenhuis. Begrippen als verbinding, liefde en lef gaven richting aan nieuwe rubrieken en een frisse en eigenzinnige vormgeving.

Source magazine

Magazine Source

Vitaliseren van een bladformule, een nieuwe naam, een nieuwe focus op een verbeterd imago van ict in plaats van op voorlichting. En een radicaal andere vormgeving. Dat werd Source Magazine, een tijdschrift over ‘ict, een keuze voor de toekomst’. Bedoeld om jongeren te bewegen een hbo-opleiding in de ict te volgen.

Special interest magazine Pandora

Kunstmagazine Pandora

Speelse en frisse vormgeving en een professiona­liserings­slag voor een eigenwijs en volledig in eigen beheer uitgegeven magazine over de randen van kunst en literatuur. Voor elke editie zochten we de grenzen van het stramien op.

Interesse in een magazine?

We staan voor je klaar met advies over de inzet van een magazine om je identiteit inhoudelijk én visueel te versterken, bladanalyse, opstellen en bewaken van je bladformule, restyling van je tijdschrift, art directie en basisontwerp, vormgeving van edities en beeldredactie.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.