Magazine

Wil je een tijdschrift maken dat collega’s, jouw doelgroep of je relaties écht waarderen? Is je personeelsblad of relatiemagazine aan een restyle toe? Wij zijn ervaren bladenmakers die niet alleen vormgeven, maar ook meedenken met de redactie en de afdeling communicatie.

Je kunt bij De Zagerij terecht voor:

  • advies over de inzet van een magazine om je identiteit inhoudelijk én visueel te versterken
  • bladanalyse
  • opstellen en bewaken van je bladformule
  • restyling van je tijdschrift
  • art directie en basisontwerp
  • vormgeving van edities
  • beeldredactie
TU Delft Safety & Security Institute, jubileummagazine progreSSIon

Jubileummagazine progreSSIon

Tien jaar bestaat het Safety & Security Institute van de TU Delft. Een goede aanleiding voor het maken van een magazine. Geen typisch jubileum­magazine, maar eerder een ‘stand van zaken’ waarin onderzoekers en maat­schap­pelijke partners aan het woord komen over de uit­dagingen op het vak­gebied.


Personeelsblad BAND&

Personeelsblad BAND&

Granuband heeft de tijdgeest mee: er is steeds meer vraag naar hun circulaire rubber­producten. En met een groeiend personeels­bestand zocht het bedrijf naar een manier om iedereen geïnformeerd te houden: een personeelsblad op papier.


Kloosterkerk Den Haag - De Klooster

Relatiemagazine de Klooster

Na vier jaar met succes een jaarlijks magazine uitgegeven te hebben was het tijd om de frequentie op te schroeven naar zes keer per jaar en zo dichter op de actualiteit te zitten. We hielpen de redactie van de Kloosterkerk in Den Haag met blad­formule, invals­hoeken voor artikelen en geven vorm aan het magazine.


Haagse BIZness

Magazine Haagse BIZness

Ondanks de krappe planning lag het er maar mooi: het magazine Haagse BIZness voor ondernemers en winkeliers in Den Haag. Met dit magazine wil de gemeente laten zien hoe ondernemen en investeren in deze stad hand in hand gaan.


HMC ziekenhuis

Personeelsblad Beter!

Binnen de grenzen van een gegeven huisstijl zochten we naar een nieuwe vorm voor het personeelsblad voor het HMC, Den Haags grootste ziekenhuis. Begrippen als verbinding, liefde en lef gaven richting aan nieuwe rubrieken en een frisse en eigenzinnige vormgeving.


HBO-i - Source

Magazine Source

Vitaliseren van een blad­formule, een nieuwe naam, een nieuwe focus op een verbeterd imago van ict in plaats van op voorlichting. En een radicaal andere vorm­geving. Dat werd Source Magazine, een tijdschrift over ‘ict, een keuze voor de toekomst’. Bedoeld om jongeren te bewegen een hbo-opleiding in de ict te volgen.


Pandora magazine

Kunstmagazine Pandora

Speelse en frisse vormgeving en een professiona­liserings­slag voor een eigenwijs en volledig in eigen beheer uitgegeven magazine over de randen van kunst en literatuur. Voor elke editie zochten we de grenzen van het stramien op.

Interesse in een magazine?

We staan voor je klaar met advies over de inzet van een magazine om je identiteit inhoudelijk én visueel te versterken, bladanalyse, opstellen en bewaken van je bladformule, restyling van je tijdschrift, art directie en basisontwerp, vormgeving van edities en beeldredactie.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.