Relatiemagazine de Klooster

Opdrachtgever Kloosterkerk
Werkzaamheden Redactioneel concept, Visueel concept, Ontwerp en opmaak, Illustraties


Magazine de Klooster

Vraag

Het klonk het kerkbestuur van de Haagse Kloosterkerk in eerste instantie als een duur plan in de oren, maar toch besloot ze om rondom de ruim 250 activiteiten van de kerk een magazine te maken. In plaats van het jaarlijkse, in één kleur gedrukte gidsje. Van een magazine waar je trots op bent krijg je energie, redeneerde ze. Dat geef je met veel plezier, vergezeld van een grote glimlach aan belangstellenden mee. En enthousiasme werkt aanstekelijk, dat weet iedereen!

Resultaat

Tegen die achtergrond gingen wij samen met de redactie van de Kloosterkerk aan de slag. We leidden een brainstormsessie over de inhoud. Vertaalden die ideeën in een evenwichtige bladindeling en goten uiteindelijk alle artikelen en foto’s in een afwisselend en inspirerend magazine van 48 pagina’s, de Klooster. Bekijk het magazine voor het seizoen 2020-2021 op issuu.

Bekijk meer magazines

Magazine de Klooster
Magazine de Klooster
Magazine de Klooster

“Wij zochten een vormgever voor het magazine van de Kloosterkerk, wij vonden De Zagerij die meer bleek dan dat. Zij hielpen ons bij de conceptontwikkeling en kwamen met vragen die wij ons zelf nog niet gesteld hadden. Niet alleen zijn wij met het resultaat heel tevreden, ook de samenwerking was bijzonder goed.”

Magazine de Klooster
Magazine de Klooster
Magazine de Klooster

Wil je ook een relatiemagazine?

We staan voor je klaar met advies over de inzet van een relatiemagazine om je identiteit inhoudelijk én visueel te versterken, bladanalyse, opstellen en bewaken van je bladformule, restyling van je tijdschrift, art directie en basisontwerp, vormgeving van edities en beeldredactie.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.