Magazine Haagse BIZness

Opdrachtgever Gemeente Den Haag
Werkzaamheden Bladformule, Redactioneel concept, Visueel concept, Ontwerp en opmaak, Infographics


Haagse BIZness

Vraag

Er was maar weinig tijd. En toch wilden ze graag een magazine maken. Tijdens een kop koffie maakten we een outline, en een dag later was er groen licht. Het blad moest een showcase zijn voor wat de gemeente Den Haag voor winkel- en bedrijven­gebieden te bieden heeft aan ondersteuning en investeringen.

Resultaat

Uitleg en zakelijke informatie over de BIZ (Bedrijven­investerings­zone), interviews met een aantal ondernemers, medewerkers bij de gemeente en bestuurders van de verenigingen, overzichtskaarten, infographics en cijfers. Het kreeg allemaal een plek in het magazine Haagse BIZness. In 32 pagina’s op een handzaam formaat.

Behalve de keuze voor de inhoud (bladformule) en de vormgeving, zorgden we ook voor de naam en de infographics. En alhoewel we graag meer tijd nemen voor producties als deze, is aan het uiteindelijke resultaat niet af te zien dat het in slechts vier weken bedacht, geschreven, opgemaakt en gedrukt is.

Bekijk meer magazines

Haagse BIZness
Haagse BIZness
Haagse BIZness

Wil je ook een magazine?

We staan voor je klaar met advies over de inzet van een magazine om je identiteit inhoudelijk én visueel te versterken, bladanalyse, opstellen en bewaken van je bladformule, restyling van je tijdschrift, art directie en basisontwerp, vormgeving van edities en beeldredactie.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.