Website

Waarom zou je een website laten maken als je al zoveel kunt delen met je doelgroep op sociale media? Omdat het de enige online omgeving is waar jij bepaalt hoe je je bedrijf presenteert. Daarom heb je een goed werkende, veilige en gebruikersvriendelijke website nodig!

Je kunt bij De Zagerij terecht voor:

  • advies en hulp over de navigatiestructuur en indeling
  • ontwerp en laten maken van een WordPress website
  • basis SEO
  • technisch onderhoud (updates WordPress en plugins)
  • instructie (workshop) voor het beheren van je website
  • content strategie voor website, nieuwsbrief en sociale media
  • website contentbeheer
  • digitale nieuwsbrieven en mailings
Website Teal

Herpositionering Teal

Ondernemers doorlopen fases. Van pioniers naar professionals. En een website moet tijdig mee ontwikkelen met die fases. Als dat je dat te lang laat liggen, rest er weinig anders dan de site radicaal opnieuw op te bouwen.

Website Denker des Vaderlands

Denker des Vaderlands op de kaart zetten

De stichting Maand van de Filosofie roept al sinds 2011 elke twee jaar een nieuwe Denker des Vaderlands uit. Hoogste tijd om voor dit instituut een website in te richten. Work in progress!

Website Erfraad

Digitaal visitekaartje voor Erfraad

Voor informatie over erfenis en nalatenschap ga je niet naar sociale media. Nee, daarvoor wil je op je gemak een website bekijken, rustig lezen wat er mogelijk is. Je bent op zoek naar kwaliteit en betrouwbaarheid.

Website Filosofie in Den Haag

Stijl en structuur voor Filosofie in Den Haag

Organisaties ontwikkelen zich soms anders dan in eerste instantie gedacht. En als dan blijkt dat de website niet mee kan in die ontwikkeling heb je de keuze: doormodderen of ombouwen.

Rebranding en website AD kerk

Grondige rebranding van een verouderde website. Advisering en begeleiding in het proces van organiseren en herstructureren van de inhoud. Na ontwerp en technische realistatie van de website volgde de redactie een workshop om het content­beheer in eigen hand te kunnen houden.

Studio Botshol

Commerciële website Studio Botshol

Sfeervolle vormgeving en website voor een bijzonder paviljoen in een parkachtige privétuin. Te huur voor vergadering, bezinning of teamdag. De website dient een commercieel doel – verhuur stimuleren – maar doet dat op een ingetogen en informatieve manier.

Krisztina de Châtel

Minimalistisch webdesign voor Krisztina de Châtel

Geometrie en strakke patronen, minimal music en moderne dans. Dat vormt de kern van het oeuvre van choreografe Krisztina de Châtel. Diezelfde ‘strengheid’ zie je terug in de website en digitale nieuwsbrief.

Website Debatterij

Website Debatterij

Kinderen zijn niet de doel­groep van deze website, dat zijn leerkrachten en educatief medewerkers. Maar dat de Debatterij filosofie-, speech- en debatlessen organiseert voor kinderen en jongeren, moest wel in één oogopslag duidelijk zijn. Vandaar uitgesproken kleuren die de site energie en frisheid geven.

Een website of digitale nieuwsbrief nodig?

We helpen je graag met advies over de navigatiestructuur en indeling, ontwerp en het maken van een WordPress website, basis SEO, technisch onderhoud, content strategie en -beheer voor website, nieuwsbrief en sociale media, templates voor digitale nieuwsbrieven en mailings.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.

Magazine Power Met Magazine Power maak je nooit meer een saai magazine. Download het eerste hoofdstuk gratis.