Website

Waarom zou je een website laten maken als je al zoveel kunt delen met je doelgroep op sociale media? Omdat het de enige online omgeving is waar jij bepaalt hoe je je bedrijf presenteert. Daarom heb je een goed werkende, veilige en gebruikersvriendelijke website nodig!

Je kunt bij De Zagerij terecht voor:

  • advies en hulp over de navigatiestructuur en indeling
  • ontwerp en laten maken van een WordPress website
  • basis SEO
  • technisch onderhoud (updates WordPress en plugins)
  • instructie (workshop) voor het beheren van je website
  • content strategie voor website, nieuwsbrief en sociale media
  • website contentbeheer
  • digitale nieuwsbrieven en mailings

Rebranding en website AD kerk

Grondige rebranding van een verouderde website. Advisering en begeleiding in het proces van organiseren en herstructureren van de inhoud. Na ontwerp en technische realistatie van de website volgde de redactie een workshop om het contentbeheer in eigen hand te kunnen houden.

Studio Botshol

Commerciële website Studio Botshol

Sfeervolle vormgeving en website voor een bijzonder paviljoen in een parkachtige privétuin. Te huur voor vergadering, bezinning of teamdag. De website dient een commercieel doel – verhuur stimuleren – maar doet dat op een ingetogen en informatieve manier.

Krisztina de Châtel

Huisstijl en website Krisztina de Châtel

Huisstijl, nieuwsbrief en website zijn modern, geometrisch en strak, precies zoals het werk van Krisztina de Châtel. Deze ‘grande dame’ van de minimalistische moderne dans is nog steeds actief. Onder de naam De Châtel sur Place herneemt ze haar oude, nog altijd relevante dansstukken en maakt nieuw werk op locatie.

Website Debatterij

Website Debatterij

Kinderen zijn niet de doelgroep van deze website, dat zijn leerkrachten en educatief medewerkers. Maar dat de Debatterij filosofie-, speech- en debatlessen organiseert voor kinderen en jongeren, moest wel in één oogopslag duidelijk zijn. Vandaar uitgesproken kleuren die de site energie en frisheid geven.

Een website of digitale nieuwsbrief nodig?

We helpen je graag met advies over de navigatiestructuur en indeling, ontwerp en het maken van een WordPress website, basis SEO, technisch onderhoud, content strategie en -beheer voor website, nieuwsbrief en sociale media, templates voor digitale nieuwsbrieven en mailings.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.