Website

Waarom zou je een website laten maken als je al zoveel kunt delen met je doelgroep op sociale media? Omdat het de enige online omgeving is waar jij bepaalt hoe je je bedrijf presenteert. Daarom heb je een goed werkende, veilige en gebruikersvriendelijke website nodig!

Je kunt bij De Zagerij terecht voor:

  • advies en hulp over de navigatiestructuur en indeling
  • ontwerp en laten maken van een WordPress website
  • basis SEO
  • technisch onderhoud (updates WordPress en plugins)
  • instructie (workshop) voor het beheren van je website
  • content strategie voor website, nieuwsbrief en sociale media
  • website contentbeheer
  • digitale nieuwsbrieven en mailings
Dominicus Amsterdam website

Website Dominicus Amsterdam

Een website die technisch verouderd is, is meestal de aanleiding om bij ons aan te kloppen. Vervolgens blijkt de website in de loop van de jaren ook nog eens uitgegroeid te zijn tot een ondoordringbare wirwar van pagina’s. Informatie is lastig te vinden, soms zelfs onzichtbaar geworden. Kortom, tijd voor een compleet nieuw website!


Teal

Herpositionering Teal

Ondernemers doorlopen fases. Van pioniers naar professionals. En een website moet tijdig mee ontwikkelen met die fases. Als dat je dat te lang laat liggen, rest er weinig anders dan de site radicaal opnieuw op te bouwen.


Denker des Vaderlands

Denker des Vaderlands op de kaart zetten

De stichting Maand van de Filosofie roept al sinds 2011 elke twee jaar een nieuwe Denker des Vaderlands uit. Hoogste tijd om voor dit instituut een website in te richten. Work in progress!


Filosofie in Den Haag

Stijl en structuur voor Filosofie in Den Haag

Organisaties ontwikkelen zich soms anders dan in eerste instantie gedacht. En als dan blijkt dat de website niet mee kan in die ontwikkeling heb je de keuze: doormodderen of ombouwen.


debatterij

Website Debatterij

Kinderen zijn niet de doel­groep van deze website, dat zijn leerkrachten en educatief medewerkers. Maar dat de Debatterij filosofie-, speech- en debatlessen organiseert voor kinderen en jongeren, moest wel in één oogopslag duidelijk zijn. Vandaar uitgesproken kleuren die de site energie en frisheid geven.


Krisztina de Châtel

Minimalistisch webdesign voor Krisztina de Châtel

Geometrie en strakke patronen, minimal music en moderne dans. Dat vormt de kern van het oeuvre van choreografe Krisztina de Châtel. Diezelfde ‘strengheid’ zie je terug in de website en digitale nieuwsbrief.

Een website of digitale nieuwsbrief nodig?

We helpen je graag met advies over de navigatiestructuur en indeling, ontwerp en het maken van een WordPress website, basis SEO, technisch onderhoud, content strategie en -beheer voor website, nieuwsbrief en sociale media, templates voor digitale nieuwsbrieven en mailings.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.