Denker des Vaderlands op de kaart zetten

Opdrachtgever Maand van de Filosofie
Werkzaamheden Concept, Ontwerp, Technische realisatie


Website Denker des Vaderlands - Marjan Slob

Vraag

De Denker des Vaderlands is een initiatief van de Maand van de Filosofie en bestaat al sinds 2011. Elke twee jaar roept de stichting een Nederlandse filosoof uit tot Denker des Vaderlands. Inmiddels is de zesde Denker, Paul van Tongeren, aan zijn twee jaar durende termijn begonnen. Hij wil het instituut Denker des Vaderlands meer op de kaart zetten. Onder meer met een website.

Resultaat

We ontwierpen en bouwden een heldere website zonder toeters en bellen. Maar waar je in de loop van de tijd wél veel kunt vinden. Niet alleen over de huidige Denker, maar ook over zijn voorgangers én opvolgers.

Op de homepage wisselt de tekst bij elk nieuw bericht dat de Denker plaatst. Het getekende portret van de Denker geeft de ruimte om te spelen met kleur. Met elke volgende Denker verandert namelijk de kleurstelling in de gehele website. Zoals ook de bijdragen en focus van elke volgende Denker de inhoud anders zullen ‘kleuren’.

Bezoek de website van Denker des Vaderlands

Bekijk meer websites

Website Denker des Vaderlands - Bijdrage
Website Denker des Vaderlands - Archief
Website Denker des Vaderlands - Informatie

Een website of digitale nieuwsbrief nodig?

We helpen je graag met advies over de navigatiestructuur en indeling, ontwerp en het maken van een WordPress website, basis SEO, technisch onderhoud, content strategie en -beheer voor website, nieuwsbrief en sociale media, templates voor digitale nieuwsbrieven en mailings.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.