Stijl en structuur voor Filosofie in Den Haag

Opdrachtgever Filosofie in Den Haag
Werkzaamheden Concept, Ontwerp, Technische realisatie, Onderhoud


Website Filosofie in Den Haag

Vraag

De ‘stijl’ van Filosofie in Den Haag is simpel, maar juist daarom effectief: alle foto’s in eenzelfde kleurstelling, een nadrukkelijk gebruik van het verloop van paars naar donkerblauw. En natuurlijk de F met zijn verschillende perspectieven in één.

De uitdaging voor de website was wat complexer: er was het jaarlijkse evenement Nacht van de Filosofie en er waren incidenteel Filosofische Ontmoetingen.

Resultaat

Het zwaartepunt verschoof na verloop van tijd echter van de Nacht naar veel meer Filosofische Ontmoetingen door het jaar heen waardoor de website een andere functie kreeg: er was veel meer aan te kondigen en te archiveren.

Inmiddels biedt de huidige website daar ook alle ruimte voor. Zo kan voortschrijdend inzicht op het inhoudelijke vlak (een ander soort programmering) dus goed ondersteund worden met een website, als je bereid bent naar de structuur te kijken. Dat is ingrijpender en vergt wat denkwerk en ombouwen, maar het levert wel een site op waarbij nieuwe ontwikkelingen niet met lapmiddelen worden opgelost.

Bezoek de website van Filosofie in Den Haag

Bekijk meer websites

Website Filosofie in Den Haag
Website Filosofie in Den Haag
Website Filosofie in Den Haag

“De Zagerij luistert naar je wensen maar hoort ook de wensen en verwachtingen die je niet (letterlijk) uitspreekt. Dat maakt dat hun ontwerp verder reikt dan ik zelf voor mogelijk hield. Dat is verfrissend en daagde mij als opdrachtgever enorm uit. Ze zijn creatief, betrouwbaar en prettig eigenwijs.”

Een website of digitale nieuwsbrief nodig?

We helpen je graag met advies over de navigatiestructuur en indeling, ontwerp en het maken van een WordPress website, basis SEO, technisch onderhoud, content strategie en -beheer voor website, nieuwsbrief en sociale media, templates voor digitale nieuwsbrieven en mailings.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.