Minimalistisch webdesign voor Krisztina de Châtel

Opdrachtgever Krisztina de Châtel
Werkzaamheden Ontwerp, Technische realisatie, Onderhoud


Website Krisztina de Châtel

Vraag

Krisztina de Châtel trok met haar Dansgroep Krisztina de Châtel ruim dertig jaar lang volle zalen. Vanaf 2013 maakt ze bijzondere voorstellingen op locatie en in het theater onder de naam De Châtel sur Place. Eigenzinnigheid is een handelsmerk van deze grande dame van de minimalistische moderne dans. De website is daar een afspiegeling van.

Resultaat

“Sterk in de beperkte ruimte.” Zo kun je het werk van Krisztina typeren. En dat gevoel van een beperkt ruimte zit ook in het webdesign. Door de opbouw in kolommen en dirigerend gebruik van lijnen en vlakken is de website helder en duidelijk. Je snapt waar je moet kijken. Verschillende soorten informatie zijn in één oogopslag te lokaliseren waardoor je snel vindt wat je zoekt. In de minimalistische stijl van de voorstellingen.

Bezoek de website van Krisztina de Chatel

Bekijk meer websites

Website Krisztina de Châtel
Website Krisztina de Châtel
Website Krisztina de Châtel

Een website of digitale nieuwsbrief nodig?

We helpen je graag met advies over de navigatiestructuur en indeling, ontwerp en het maken van een WordPress website, basis SEO, technisch onderhoud, content strategie en -beheer voor website, nieuwsbrief en sociale media, templates voor digitale nieuwsbrieven en mailings.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.