Werk

We geven vorm aan magazines, boeken, brochures, huisstijlen, logo’s, posters en websites. Maatwerk dat ontstaat uit inhoud, vanuit een idee. Niet vanuit een bepaalde vorm, een stijl of een mooi plaatje. In ons portfolio vind je een selectie uit de resultaten van deze werkwijze. Het is nadrukkelijk géén stalenboek. Voor jou maken we iets anders. Iets wat bij jouw onderneming past.

Voorbeelden van magazines

Plannen voor een nieuw magazine? Of is je blad aan een restyling toe? We hebben ervaring met personeels­bladen, relatiemagazines, special interest tijdschriften en jubileumuitgaves.

Voorbeelden van boeken

Door een pakkende cover en een doordachte vormgeving van het binnenwerk vinden lezers moeiteloos hun weg.

Voorbeelden van brochures

Brochures komen in vele vormen en maten. Jaarverslag, product­informatie of seizoens­brochure, ze spelen een onmisbare rol in de communicatie.

Voorbeelden van huisstijlen en logo's

Een huisstijl is het vertrekpunt voor een herkenbare en onder­scheidende vormgeving van alle uitingen van je organisatie of bedrijf.

Voorbeelden van posters

Aandacht trekken van voorbij rijdende en lopende mensen. Dat is eigenlijk wat een poster moet doen. Wij ontwerpen affiches met stopkracht.

Voorbeelden van websites

Waarom nog een website laten maken in deze tijden van sociale media? Omdat een website de enige online omgeving is waar jij bepaalt hoe je je bedrijf presenteert.