Personeelsblad Band&

Opdrachtgever Granuband
Werkzaamheden Bladformule, Redactioneel concept, Visueel concept, Redactionele ondersteuning, Eindredactie, Beeldredactie, Ontwerp en opmaak


Personeelsblad BAND&

Vraag

Granuband is een inzamelaar van autobanden én producent van circulaire rubberproducten. Gemaakt van de ingezamelde autobanden. Het bedrijf groeit. En met een kleine honderd medewerkers is de tijd rijp voor een personeelsblad. Geen glossy blaadje, wel stoer, duidelijk en helder. Een blad dat rekening houdt met de verschillende informatiebehoeftes binnen het bedrijf: van oudgedienden, nieuwkomers, doeners en denkers, lezers en kijkers.

Resultaat

Met de managers van Marketing en HR ontwikkelden we een uitgekiende bladformule voor een personeelsblad dat vier keer per jaar verschijnt. Het blad zelf telt 16 pagina’s. We bedachten de naam BAND& en zorgden ervoor dat de inhoud van het blad grotendeels uit rubrieken is opgebouwd. Heldere rubrieken helpen namelijk een organisatie om de artikelen voor het magazine te verzamelen.

Met onze ondersteuning op redactioneel gebied verschijnen er per jaar vier edities. En met de vormgeving daarvan hebben we op een overtuigende manier ook visueel laten zien tot welke ‘club’ de medewerkers van Granuband horen.

Bekijk meer magazines

Personeelsblad BAND&
Personeelsblad BAND&
Personeelsblad BAND&
Personeelsblad BAND&
Personeelsblad BAND&
Personeelsblad BAND&

Wil je ook een personeelsblad?

We staan voor je klaar met advies over de inzet van een personeelsblad om je identiteit inhoudelijk én visueel te versterken, bladanalyse, opstellen en bewaken van je bladformule, restyling van je tijdschrift, art directie en basisontwerp, vormgeving van edities en beeldredactie.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.