Huisstijl voor nieuwe onderneming Erfraad

Opdrachtgever Erfraad
Werkzaamheden Visueel concept, Ontwerp en opmaak, Technische realisatie website


Erfraad

Vraag

Hij werkte 30 jaar als organisatieadviseur, trainer en coach, maar besloot het over een andere boeg te gooien. Menno van Ginkel schoolde zich om tot RegisterExecuteur en geeft onder de naam Erfraad advies over testament of levenstestament, bereidt nalatenschappen voor en helpt erfgenamen met het afwikkelen ervan. En een nieuw bedrijf heeft een identiteit nodig.

Resultaat

We kozen ervoor om Erfraad in het logo op te delen in twee woorden. Erfraad is namelijk een woord wat je niet in het woordenboek vindt, maar wel heel goed begrijpt. Helemaal als je het opsplitst. De kleuren en de styling – met referenties naar de Bauhaus-esthetiek – klopten volledig met de gewenste uitstraling: niet te klassiek, wel kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voor de website adviseerden we Menno om eigen foto’s te laten maken zodat hij ook hier zijn filosofie kon uitdrukken: “Met mijn achtergrond en mijn kwaliteiten, kun je van mij een mensgerichte aanpak verwachten. Ik kan goed luisteren, ik voel aan wat er speelt en ik schrik niet van emoties.”

En de stijlvolle advertentie in de buurtblad leverde al meteen de eerste klanten en gesprekken op.

Bekijk meer huisstijlen en logo’s

Erfraad
Erfraad
Erfraad

“Ik ben heel erg blij met resultaat: logo, huisstijl, website en drukwerk zijn prachtig geworden en laten zien waar ik voor sta. Ze hebben me ook erg goed geholpen met de structuur en inhoud van de website, door vanuit het perspectief van de klant met suggesties te komen. Het was een plezier om met ze samen te werken: ze luisteren goed, weten de kern te pakken en tillen vorm en inhoud naar een hoger plan. Ze leveren hun werk snel, verzorgd en zeer compleet af.”

Ook toe aan een huisstijl of hulp nodig bij je positionering?

Je bent bij ons aan het juiste adres voor advies over je identiteit en positionering, ontwerp of restyle van logo of huisstijl, richtlijnen voor het gebruik van de huisstijl, doorvoering van de huisstijl in communicatiemiddelen, opzetten en uitvoeren van je content strategie.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.