Huisstijl Krisztina de Châtel

Opdrachtgever Krisztina de Châtel / De Châtel sur Place
Werkzaamheden Visueel concept, Ontwerp en opmaak, Drukwerkbegeleiding


Krisztina de Châtel | Impuls

Vraag

Krisztina de Châtel is de grande dame van de minimalistische moderne dans. Met haar Dansgroep Krisztina de Châtel trok ze ruim dertig jaar lang volle zalen. Vanaf 2013 maakt ze bijzondere voorstellingen op locatie en in het theater onder de naam De Châtel sur Place. En wie voorstellingen maakt heeft een huisstijl nodig. En posters. En een website.

Resultaat

Voor Krisztina maakten we een huisstijl die meer is dan een logo. Het is een grafisch kader waarbinnen beeld en tekst een plek krijgen. De ene keer wat nadrukkelijker dan de andere keer. Maar telkens is er een link met het logo en de in elkaar geschoven lijnen. En waar de link minder duidelijk is helpen typografie en kleurcombinatie van bijna-zwart en grijzen. Een huisstijl is zoveel meer dan alleen een logo!

We gaven vorm aan de website, visitekaartjes, posters, folders, advertenties en geveldoeken.

Bekijk meer huisstijlen en logo’s

Krisztina de ChIatel | stationary
Krisztina de ChIatel | advertentie
Krisztina de ChIatel | geveldoek
Krisztina de ChIatel | website
Krisztina de Châtel - Waltz & Infinite
Krisztina de Châtel - Krisztina's keuze 2
Krisztina de Châtel - Puur

Ook toe aan een (nieuw) logo of huisstijl?

Je bent bij ons aan het juiste adres voor advies over je identiteit en positionering, ontwerp of restyle van logo of huisstijl, richtlijnen voor het gebruik van de huisstijl, doorvoering van de huisstijl in communicatiemiddelen, opzetten en uitvoeren van je content strategie.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.