De wereld van WArd/waRD

Opdrachtgever WArd/waRD – Ann Van den Broek
Werkzaamheden Ontwerp en opmaak, Drukwerkbegeleiding, Technische realisatie website en onderhoud


WArd/waRD

Vraag

In 2000 startte choreografe Ann Van den Broek met haar eigen dansgezelschap onder de naam WArd/waRD. Een gezelschap waarmee zij haar eigen bewegingstaal onderzoekt en toont in uitgesproken en eigenzinnige voorstellingen.

Resultaat

Niet veel logo’s doorstaan de ‘pioniersfase’ van een bedrijf. Want ondanks de inmiddels indrukwekkende carrière van Van den Broek en de lange lijst producties die ze op haar naam heeft staan, klopt het logo nog steeds. De dualiteit in de naam, de verwevenheid van het persoonlijke met het universele, het is er nog steeds. En de huisstijl is ook flexibel genoeg gebleken om op uiteenlopende dragers en in verschillende situaties tot zijn recht te komen. Van website tot boek, van rolbanier tot avatar en van merchandise tot posters.

Het affiche voor The Red Piece werd genomineerd voor de Theaterafficheprijs.

Bekijk meer huisstijlen en logo’s

WArd/waRD tas
WArd/waRD website
WArd/waRD hoodie
WArd/waRD Memory Loss Collection
Boek Protect/Perform (cover) voor WArd/waRD

“Dit affiche is een lekker ding. De kleur is geweldig en de speelse typografie maakt het helemaal af. De gekke uitsnede van de rand werkt hier uitstekend.” (jury Theaterafficheprijs over het affiche voor The Red Piece)

WArd/waRD - Co(te)lette
WArd/waRD - I SOLO MENT
WArd/waRD - The Red Piece
WArd/waRD - The Black Piece

Ook toe aan een (nieuw) logo of huisstijl?

Je bent bij ons aan het juiste adres voor advies over je identiteit en positionering, ontwerp of restyle van logo of huisstijl, richtlijnen voor het gebruik van de huisstijl, doorvoering van de huisstijl in communicatiemiddelen, opzetten en uitvoeren van je content strategie.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.