Blijven dromen

Het houdt ons allemaal enorm bezig, de coronacrisis. En het houdt ons ook binnen. Achter onze computers, laptops en telefoons.

Na een maand waarin we elke dag een streep zetten op onze aftelkalender, zitten we nu in een nieuwe fase. Een fase die misschien wel nog onzekerder is. Want hoe lang kan dit nog zo doorgaan? Gaat zelfs de zomervakantie er anders uitzien? Geen buitenland. Geen festivals, geen sterke verhalen op het terras…

Bureaublad

Om toch alvast een beetje dat – pre-corona, ouderwetse, vintage – vakantiegevoel op te roepen hebben we zes verschillende achtergrondafbeeldingen gemaakt: drie voor de computer en drie voor de mobiele telefoon. Of je nu van zonvakantie, stedentrip of een actieve vakantie houdt, er zit vast wat voor je bij.

Ga naar de downloadpagina, maak je keuze en droom lekker weg!

De mail die we naar onze opdrachtgevers en relaties stuurden leverde ons in ieder geval bijzondere reacties op:

“Ik heb voor het havenhoofd gekozen, dat doet met denken aan West-Canada waar mijn dochter en mijn jongste zoon wonen. We hadden er half juni naar toe zullen gaan, voor vakantie en om hen weer eens te zien. Maar helaas, in plaats van echte haventjes aan de Westkust van Vancouver Island wordt het mijmeren bij mijn beeldscherm…”

En:

“Hartelijk dank voor de mooie screensaver die mij nu begeleidt in deze bizarre tijden. Het werkt, deze geeft echt troost. Daar verbaasde ik me aanvankelijk een beetje over. Maar eigenlijk had ik het kunnen weten. Iets van jullie hand doet wat het belooft ;-)”

PS 1 – Wil je ze allemaal? Geen probleem, onderaan de downloadpagina vind je een button waarmee je ze alle zes in één keer downloadt.

PS 2 – Spreken de illustraties je aan? We maken ze ook in opdracht 😉

Blijven dromen