In 9 stappen naar een (jubileum)magazine

Stel, je bedrijf of gebouw bestaat 25 jaar, 100 jaar misschien zelfs. Dat zijn memorabele mijlpalen die je extra feestelijk maakt met een tijdschrift. Zo’n jubileummagazine is een uniek podium voor je organisatie: je profileert je met pakkende interviews, inspirerende rubrieken, verhelderende infographics en sprekende fotografie.

Sterke identiteit

De Zagerij ontwerpbureau versterkt de identiteit van organisaties door magazines te ontwikkelen en vorm te geven. Magazines voor personeel, relaties, leden, liefhebbers, bezoekers of bijzondere gelegenheden. Het is onze overtuiging dat elk onderwerp en elke doelgroep geschikt is voor een tijdschrift. De meest recente ‘bewijzen’ zijn de magazines voor het jubilerende Theater De Verbeelding in Purmerend en de 100-jarige Nieuwe Badkapel in Scheveningen.

Infographic

We zetten onze expertise en ervaringen graag voor je in, te beginnen met een infographic. In 9 overzichtelijke stappen nemen we je mee in het proces van magazines maken. Elke stap vulden we aan met een tip uit de ervaringen die we opdeden tijdens het werken aan magazines voor onze klanten. Doe er je voordeel mee!

De kracht van magazines

Met het boek Magazine Power geven we je nog meer handvatten en ideeën om het verhaal van jouw organisatie of bedrijf te vertalen in een aantrekkelijk en authentiek magazine. In bijna 70 pagina’s leggen we uit hoe je een bladformule opstelt, wanneer je (niet) voor een digitaal magazine kiest, hoe je kunt denken als een bladenmaker. En je hebt genoeg argumenten om je blad intern te verkopen.

MagazinePower
In 9 stappen naar een (jubileum)magazine