Blikvangers

Er is één constante in het werk van De Zagerij, namelijk dat we blikvangers ontwerpen. Een logo, poster, website of tijdschrift. Een boek, toolkit, brochure. Alles heeft als doel om de blik te vangen van de doelgroep.

Uit twee decennia De Zagerij maakten we een selectie van werk, gerealiseerd of niet en bundelden die in Blikvangers. Er zijn veel gerealiseerde opdrachten waar we nog steeds trots op zijn en die best nog eens getoond mogen worden. Maar in die twintig jaar zijn er ook voorstellen die het niet gehaald hebben. Voorstellen die het wat ons betreft net zo goed, en soms zelfs beter hadden kunnen zijn.

In Blikvangers presenteren we ruim 200 afbeeldingen gepresenteerd zonder bijschriften, zonder uitleg. Gewoon om te laten zien waar wij op ons best waren. Omdat we denken dat je het ziet en voelt als het met plezier en enthousiasme is gemaakt. Want dat is het doorslaggevende element dat van een ontwerp een echte blikvanger maakt!

Blikvangers kost € 20,- inclusief btw en verzending. Middels onderstaand formulier kan je het boek kopen, we sturen het je binnen twee werkdagen na betaling toe.
  • iDEAL
  • Kaart (+ € 0.25 & 2.8%)


Blikvangers

Blikvangers
Paperback / 88 pagina’s / genaaid gebrocheerd
€ 20,- (inclusief btw en verzending)