Rebranding en website AD kerk

Opdrachtgever Protestantse Gemeente Agnus Dei
Werkzaamheden Concept, Ontwerp, Technische realisatie


Website AD Kerk, Waalre

Vraag

De Protestante Gemeente Agnus Dei uit Waalre had de wens om met een nieuwe website het wat ‘stoffige’ digitale imago achter zich te laten om zodoende een nieuw publiek aan te spreken van mensen die naar verdieping zoeken. Bovendien wilden ze met een nieuwe site de huidige leden met hernieuwde energie bij de gemeente betrekken.

Resultaat

Het begon met het idee om middels de drie kernbegrippen kracht, inspiratie en reisgenoten het hele verhaal van de gemeente te vertellen. Begrippen die we ook in de navigatie hebben doorgevoerd. De website is kleurrijk, fris en overzichtelijk. De agenda die op elke pagina prominent aanwezig is, toont hoe actief de gemeente is en dat ze voor een breed publiek activiteiten organiseren.

Bezoek de website van de AD Kerk

Bekijk meer websites

Website AD Kerk, Waalre
Website AD Kerk, Waalre
Website AD Kerk, Waalre

“De Zagerij zorgde voor een uitstekende, kritische, vrolijke en soms eigenwijze begeleiding tijdens de realisatie van het project. Ontwerpers die met je meedenken en je niet naar de mond praten, daar komt de communicatie verder mee. Van harte aanbevolen!”

Een website of digitale nieuwsbrief nodig?

We helpen je graag met advies over de navigatiestructuur en indeling, ontwerp en het maken van een WordPress website, basis SEO, technisch onderhoud, content strategie en -beheer voor website, nieuwsbrief en sociale media, templates voor digitale nieuwsbrieven en mailings.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.

Magazine Power Met Magazine Power maak je nooit meer een saai magazine. Download het eerste hoofdstuk gratis.