Digitaal visitekaartje voor Erfraad

Opdrachtgever Erfraad
Werkzaamheden Concept, Ontwerp, Technische realisatie


Website Erfraad

Vraag

Hij werkte 30 jaar als organisatieadviseur, trainer en coach, maar besloot het over een andere boeg te gooien. Menno van Ginkel schoolde zich om tot RegisterExecuteur en geeft onder de naam Erfraad advies over testament of levenstestament, bereidt nalatenschappen voor en helpt erfgenamen met het afwikkelen ervan. En omdat een website in deze branch vaak het eerste contactmoment is, hechtte hij veel waarde aan een goede website.

Resultaat

Menno had al veel stappen gezet voor hij bij De Zagerij aanklopte. Toch konden we hem nog helpen de structuur en teksten van zijn website te verbeteren. Door te redeneren vanuit de klant en te bedenken op welke manier deze klant het beste een antwoord op zijn vraag krijgt over nalatenschap of testament.

Omdat de persoonlijkheid van Menno een belangrijke factor is in het vertrouwen dat hij van de klant vraagt, adviseerden we Menno om eigen foto’s te laten maken zodat hij ook hiermee zijn filosofie kon uitdrukken op de website: “Met mijn achtergrond en mijn kwaliteiten, kun je van mij een mensgerichte aanpak verwachten. Ik kan goed luisteren, ik voel aan wat er speelt en ik schrik niet van emoties.”

Bekijk meer websites

Website Erfraad
Website Erfraad
Website Erfraad

“Ik ben heel erg blij met resultaat: logo, huisstijl, website en drukwerk zijn prachtig geworden en laten zien waar ik voor sta. De Zagerij heeft me ook erg goed geholpen met de structuur en inhoud van de website, door vanuit het perspectief van de klant met suggesties te komen.”

Een website of digitale nieuwsbrief nodig?

We helpen je graag met advies over de navigatiestructuur en indeling, ontwerp en het maken van een WordPress website, basis SEO, technisch onderhoud, content strategie en -beheer voor website, nieuwsbrief en sociale media, templates voor digitale nieuwsbrieven en mailings.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.

Magazine Power Met Magazine Power maak je nooit meer een saai magazine. Download het eerste hoofdstuk gratis.