Voorstellingsaffiches Krisztina de Châtel

Opdrachtgever Krisztina de Châtel / De Châtel sur Place
Werkzaamheden Visueel concept, Ontwerp en opmaak, Drukwerkbegeleiding


Krisztina de Châtel - (Im)Pulse

Vraag

Ondanks een carrière van bijna 40 jaar, is choreografe Krisztina de Châtel nog steeds actief. Onder de nieuwe naam De Châtel sur Place werkt ze aan bijzondere dansvoorstellingen op locatie en in het theater. En wie iets nieuws begint heeft een visuele vertaling van zijn identiteit nodig. Contrast, confrontatie en patronen vormden het uitgangspunt voor de huisstijl.

Resultaat

Een grafische spel van in elkaar schuivende lijnen in minimalistische grijzen. Het geeft een ruimtelijke suggestie in een beperkte ruimte. Precies daar ligt de kracht van het werk van Krisztina. Het lijnenspel is als het ware een visuele ‘taal’ die je overal in de communicatie kunt gebruiken. Van visitekaartje en website tot affiches en advertenties voor verschillende voorstellingen. Elk onderdeel heeft zijn eigen karakter, maar maakt ook ontegenzeggelijk deel uit van een groter geheel.

Bekijk meer posters

Krisztina de Châtel - (Im)Pulse
Krisztina de Châtel - Waltz & Infinite
Krisztina de Châtel - Krisztina's keuze 2
Krisztina de Châtel - Puur

Ook een poster?

We staan voor je klaar om mee te denken over een pakkend visueel concept voor je poster, ontwerp en vormgeving van je affiche, illustraties, fotografie en beeldbewerking.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.