Publiciteitsmateriaal WArd/waRD

Opdrachtgever WArd/waRD – Ann Van den Broek
Werkzaamheden Visueel concept, Ontwerp en opmaak, Fotografie, Drukwerkbegeleiding, Projectcoördinatie


WArd/waRD - Zooming in on Loss

Vraag

Na een jarenlange carrière als danseres in Nederland en België, besloot Ann Van den Broek in 2000 dat het tijd was zelf choreografieën te maken. Onder de naam WArd/waRD begon ze haar eigen gezelschap. Dualiteit, emoties en het menselijk lichaam zijn belangrijke thema’s in het werk van Ann.

Resultaat

De dualiteit komt op verschillende manieren tot uitdrukking: in de bloeiende roos met doorns, in de schrijfwijze van de naam, in de kleuren voor het huisstijldrukwerk tot aan de titel van het boek dat we samen met Ann en schrijfster Marcelle Schots maakten ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van WArd/waRD. Strak versus rafelig, zwart versus wit.

Deze huisstijl is er één die tegen een stootje kan. Het is geen keurslijf, en toch is er, ook voor de affiches, een duidelijke lijn te herkennen. Juist omdat het niet vast ligt, er is bewegingsruimte. En dat houdt een huisstijl fris.

Het affiche voor The Red Piece werd in 2013 genomineerd voor de Theaterafficheprijs.

Bekijk meer posters

WArd/waRD - Co(te)lette
WArd/waRD - I SOLO MENT
WArd/waRD - The Red Piece
WArd/waRD - The Black Piece

“Dit affiche is een lekker ding. De kleur is geweldig en de speelse typografie maakt het helemaal af. De gekke uitsnede van de rand werkt hier uitstekend.” (jury Theaterafficheprijs over het affiche voor The Red Piece)

Ook een poster of ander publiciteitsmateriaal nodig?

We staan voor je klaar om mee te denken over een pakkend visueel concept voor je poster, ontwerp en vormgeving van je affiche, illustraties, fotografie en beeldbewerking.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.