Poster

Aandacht trekken van voorbij rijdende en lopende mensen. Dat is eigenlijk wat een poster moet doen. Een krachtig beeld, goed leesbare tekst en duidelijke kleuren zijn de ingrediënten voor een affiche met stopkracht.

Je kunt bij De Zagerij terecht voor:

  • pakkend visueel concept voor je poster
  • ontwerp en vormgeving affiche
  • illustraties, fotografie en beeldbewerking
Poster Hoe lekker ga jij, GGD Haaglanden

Educatieve posters GGD Haaglanden

Voor de poster (en de website) illustreerden we in opdracht van GGD Haag­landen een breed scala aan onderwerpen rond de vraag Hoe lekker ga jij? Posters zijn gericht op jongeren op het voortgezet onderwijs. Gamen, vaccineren, bescherming, roken, alcohol, prestatiedruk, gezonde voeding, zijn enkele van de onderwerpen die voorbij komen.

Krisztina de Châtel

Voorstellingsaffiches Krisztina de Châtel

De geometrische huisstijl van Krisztina de Châtel, met de in elkaar schuivende vlakken opgebouwd uit diagonale lijnen, is ook de associatieve basis voor de affiches van de voorstellingen die De Châtel maakt. De ruimtelijkheid van haar choreografieën komt op deze manier ook terug in de posters.

WArd/waRD - Ann Van den Broek

Publiciteitsmateriaal WArd/waRD

Voor choreografe Ann Van den Broek werken we vanaf het allereerste begin in 2001 aan de vormgeving: voorstellingsaffiches en -folders, logo en huisstijl, website, seizoenfolders. De alles verbindende stijl groeit mee met het gezelschap en de ontwikkeling van Van den Broek als maker.

Posterserie Starring

Herkenbare, speelse en vrolijke serie posters voor het jongerentheater project van Toneelschuur Producties in Haarlem. Vormgegeven rond een karaktertje dat net als een acteur getransformeerd wordt al naar gelang de voorstelling. Ruimtevaarder, amazonestrijder, vluchteling, spreekstalmeester…

Ook een poster?

We staan voor je klaar om mee te denken over een pakkend visueel concept voor je poster, ontwerp en vormgeving van je affiche, illustraties, fotografie en beeldbewerking.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.