Wat verder ter tafel komt

Opdrachtgever Diverse opdrachtgevers
Werkzaamheden Illustraties


Kaart reisgenoten

Reisgenoten

Een afscheidskaart met een toepasselijke illustratie. Geïnspireerd door de begeleidende tekst ‘ontstond’ een mensvorm die de begrippen diversiteit, inclusiviteit, zoektocht en verbondenheid omvat.

Papieren omhelzing

Bij de start van de tweede lockdown in oktober 2020 vonden we het tijd voor een hart onder de riem. En voor een fysiek gebaar: een omhelzing van papier. Te koop in een setje van vijf kaarten.

Coaching visuals

Voor een executive coach ontwikkelden we diverse visuals die haar verhaal in e-books, presentaties en coachingstrajecten ondersteunen.

Schermvakantie

Een paar maanden voor de zomer van 2020 was er veel onduidelijk rond corona. Maar de kans dat we een buitenlandse trip zouden maken werd met de dag kleiner. Als kleine troost maakten we bureaubladafbeeldingen met vakantielandschappen.

Filosofische verbeelding

De diepte en abstractie van filosofische concepten maakt ze tot een dankbaar onderwerp voor illustraties. Zo bogen we ons over de zorg voor zichzelf, de nuttige kennis, het leven conform de regels en de wapening voor het leven. Gebruikt op de tussenbladen en cover van een essaybundel.

Bekijk meer illustraties

Knuffelkaart
Illustratie voor Teal
Schermvakantie
Filosofische illustratie
Filosofische illustratie
Filosofische illustratie
Filosofische illustratie

Een illustratie nodig?

Kan jouw project wel wat visuele ondersteuning gebruiken? Of zoek je naar een aansprekend beeld of een andere manier om je informatie te presenteren? Wij bedenken en maken doelgerichte, aansprekende illustraties voor boeken, brochures, lesmateriaal, verslagen of kaarten.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.