Brochure

Brochures komen in vele vormen en maten: jaarverslag, corporate brochure, toolkit, strategienota of programmabrochure voor evenement of theater. Of een brochure is onderdeel van een complete brochurelijn: opleidingsbrochures, productbrochures of informatiebrochures rondom een specifiek onderwerp (vakantie, reizen, gezondheid). We helpen je bij het concept, redactie en vormgeving,

Je kunt bij De Zagerij terecht voor:

  • helder visueel en redactioneel concept
  • logische indeling van je brochure
  • illustraties, beeldredactie en -bewerking
  • (eind)redactie
  • ontwerp en opmaak van de brochure
Toolkit

Toolkit Universiteit voor Humanistiek

Praktische cases gecombineerd met theorie als input voor workshops en discussies over diversiteit en polarisatie. Gebundeld in een handzaam mapje. Gericht op studenten die aan de slag gaan in ontwikkelings­landen.

Spiekboekje

Spiekboekjes voor jongeren

Klein maar fijn: spiekboekjes over spannende en ook wel een beetje lastige onderwerpen als veilig vrijen en de puberteit. Gericht op jongeren en vol informatie, tekeningen, tips en verwijzingen naar websites. Niet kinderachtig, wel posititief en informatief.

Strategienota

Strategienota Medisch Centrum Haaglanden

Een werkdocument in de letterlijke zin van het woord: de koers van een van de grootste ziekenhuizen van Den Haag. Want een strategie uitzetten is één ding, vertalen naar de werkvloer is twee. Daarom een ‘schrift’ met veel ruimte voor aantekeningen.

Seizoensbrochutre Toneelschuur Producties

Seizoensbrochure Toneelschuur Producties

Eigenzinnige en eigenwijze kaartenreeks voor theatervoorstellingen. Elke voorstelling van het nieuwe theaterseizoen heeft een eigen t-shirt voorzien van teksten in een vormgeving op maat.

Een brochure nodig?

Je kan bij ons terecht voor een helder visueel en redactioneel concept, logische indeling van je brochure, illustraties, beeldredactie en -bewerking, (eind)redactie en ontwerp en opmaak van de brochure.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.