Brochure

Brochures komen in vele vormen en maten: jaarverslag, corporate brochure, toolkit, strategienota of programmabrochure voor evenement of theater. Of een brochure is onderdeel van een complete brochurelijn: opleidingsbrochures, productbrochures of informatiebrochures rondom een specifiek onderwerp (vakantie, reizen, gezondheid). We helpen je bij het concept, redactie en vormgeving,

Je kunt bij De Zagerij terecht voor:

  • helder visueel en redactioneel concept
  • logische indeling van je brochure
  • illustraties, beeldredactie en -bewerking
  • (eind)redactie
  • ontwerp en opmaak van de brochure
Toolkit

Toolkit Universiteit voor Humanistiek

Praktische cases gecombineerd met theorie als input voor workshops en discussies over diversiteit en polarisatie. Gebundeld in een handzaam mapje. Gericht op studenten die aan de slag gaan in ontwikkelings­landen.

GGD Haaglanden z-card

Z-Card over gezonde keuzes

Jonge kinderen meegeven dat je ook gezonde keuzes kunt maken in je leven via aansprekende informatie. Dat was het doel van deze z-card. We kozen voor beschreven en geïllustreerde challenges rond gezondheid.

Seizoensbrochutre Toneelschuur Producties

Seizoensbrochure Toneelschuur Producties

Eigenzinnige en eigenwijze kaartenreeks voor theater­voorstellingen. Elke voorstelling van het nieuwe theaterseizoen heeft een eigen t-shirt voorzien van teksten in een vormgeving op maat.

ADHD gids

Gids ADHD, een update

Tot leven brengen van onder­zoeks­uitkomsten waaruit blijkt dat een bepaalde behandeling niet werkt. In feite zijn die resultaten net zo waardevol als bewijs met een positieve uitkomst, maar al te vaak worden ze niet naar buiten gebracht. Een afwisselende vormgeving, geeft de resultaten de aandacht die ze verdienen.

Een brochure nodig?

Je kan bij ons terecht voor een helder visueel en redactioneel concept, logische indeling van je brochure, illustraties, beeldredactie en -bewerking, (eind)redactie en ontwerp en opmaak van de brochure.

Bel 06 446 24 147 of stuur een mail met je vraag.

Magazine Power Met Magazine Power maak je nooit meer een saai magazine. Download het eerste hoofdstuk gratis.